Hoofdpagina
MAGAZINE GUIDE DOWNLOADS LINKS CONTACT
Madhouse Guide Madhouse Guide
Hartelijk Welkom!
Startpagina

Hartelijk welkom bij Madhouse Guide!

Belangrijk: Voor de planning van de international madhouse fandays hebben wij uw medewerking nodig. Mocht U interesse hebben om aan deze fandag met thema Madhouse deel te nemen (Waarschijnlijke lokatie: Walibi World), help ons dan eenvoudigweg door het invullen van dit formulier, met hoeveel personen U wenst deel te nemen. We hebben een grote groep nodig, om deze dag doorgang te laten vinden. Dit formulier is niet bindend.
Dank U!


Deze website gaat over een project, om mensen, die net zo door Madhouses gefascineerd zijn, zoals wij, een informatieplatform te bieden.
Helaas zijn er maar weinig sites op het internet die aan dit thema gewijd zijn, en daarom is het nog belangrijker voor ons, dat we de Madhouse Guide steeds weer bijwerken en uitbreiden.
Het doel dat we voor ogen hebben is om de meest uitgebreide Madhouse database op poten te zetten.

Iedereen die ons van voor onze vernieuwing al kenden, zullen zien, dat er een hele verbetering ten opzichte van jorig jaar heeft plaatsgevonden. Niet alleen heeft Madhouse Guide een nieuw uiterlijk gekregen, maar ook is de website technisch gezien opnieuw gebouwd.
In geval dat zich een fout op de website voordoet, dan zouden we het op prijs stellen, als u ons van deze melding via het bereik "contact" op te hoogte stelt.

Naast talrijke veranderingen die online hebben plaatsgevonden, is er ook veel intern veranderd. We kunnen namelijk enkele nieuwe teamleden gegroeten en we verheugen ons op de samenwerking.

Mocht u ook interesse hebben, dan kunt u zich eenvoudigweg bij ons melden.

Daarnaast zullen we op korte termijn ook een noviteit invoeren, de zogenaamde "Internationale Madhouse Fandays" - afgekort: de IMF s.
Concrete informatie volgt snel.

Deutsch  Nederlands  Englisch  Français
C 2003 - 2024 Madhouse Guide | Team | Sitemap | Imprint